Getrouwde Everton-speler op non-actief wegens kindermisbruik

20 juli 2021, 09:42

Consternatie in Engeland: een speler van Everton heeft zich volgens The Mirror schuldig gemaakt aan kindermisbruik. De club heeft inmiddels bevestigd dat het een speler op non-actief heeft gesteld wegens een lopend politieonderzoek, maar heeft het verhaal van de krant nog niet bevestigd.

Volgens The Mirror gaat het om een speler die regelmatig wedstrijden speelde voor de nationale ploeg van zijn land. In het politiebericht staat vermeld dat het op vrijdag 16 juli een 31-jarige man heeft opgepakt vanwege kindermisbruik. De speler zou volgens het medium getrouwd zijn. Vanwege het statement van Everton lijkt het om een speler van die club te gaan. 

"De club zal het verdere onderzoek van de autoriteiten ondersteunen", schrijven The Toffees. "Voorlopig zullen we geen verdere mededelingen doen over deze kwestie." Op Twitter zingt de naam van Gylfi Sigurdsson rond. De IJslandse middenvelder voldoet volgens de mensen op social media aan het 'signalement': hij is 31 jaar, is vaste waarde in de nationale ploeg van IJsland en is sinds 2019 getrouwd met Alexandra Ívarsdóttir.

Ook de naam van middenvelder Fabian Delph wordt genoemd. FCUpdate.nl wil benadrukken dat spelers onschuldig zijn tot het tegendeel bewezen is en zal dus pas in detail over schuldigen berichten als er bewijzen zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen