Van Dijk terug op het veld bij Liverpool: "Hij is onze leider"

19 juli 2021, 23:50

Trent Alexander-Arnold is blij dat Virgil van Dijk zijn gezicht weer laat zien op het trainingsveld van Liverpool. De rechtsback van de Engelse topclub was ook lange tijd geblesseerd en werkt samen met zijn ploeggenoot op het trainingskamp in Oostenrijk hard om weer topfit te worden.

Van Dijk liep in oktober een zware knieblessure op in de wedstrijd tegen Everton. De verdediger kwam ongelukkig in botsing met doelman Jordan Pickford en bleek een operatie nodig te hebben. Daarom moest de routinier een streep zetten door de rest van het seizoen met Liverpool en ging ook het EK met Oranje aan zijn neus voorbij.

Inmiddels is Big Virg terug en dat doet zijn collega Alexander-Arnold goed. "Het is meteen heel anders met hem erbij", aldus de Engelsman op de clubwebsite. "Hij is een geweldige kerel en een topspeler. Zijn impact op ons team is enorm. Hij kent zijn rol en is onze leider. Virgil is een belangrijk onderdeel van onze groep en iedereen is blij dat hij er weer bij is."

Liverpool speelt in Oostenrijk oefenwedstrijden tegen Mainz 05 en Hertha BSC. Het lijkt echter niet Van Dijk tijdens die wedstrijden al in actie gaat komen. Jürgen Klopp is namelijk zeer voorzichting met het oog op het loodzware seizoen in Engeland. De manschappen van de Duitser openen de Premier League over een maand op bezoek bij Norwich City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen