Bizar spandoek over Berghuis 'onder aandacht' van politie

19 juli 2021, 23:17

Steven Berghuis is door zijn transfer van Ajax naar Feyenoord kop van jut op social media. Dit weekend verscheen op Twitter een walgelijk spandoek met de aanvaller in de hoofdrol. Feyenoord nam daar al afstand van en ook de politie lijkt in actie te gaan komen.

Op het betreffende spandoek staat de naam van Berghuis onder de namen van Martin 'Polletje' van de Pol en Peter R. de Vries. Deze bekende aanhangers van Ajax werden onlangs vermoord en zodoende is op het spandoek een vinkje achter hun naam te zien. Achter de naam van Berghuis staat een veelzeggend leeg vakje zonder vinkje.

De politie laat aan het Algemeen Dagblad weten dat deze zaak 'de aandacht' heeft, maar wil verder nergens op in gaan. Het is dus niet bekend of er een onderzoek volgt naar de nog onbekende makers van het spandoek. Feyenoord liet in een eerder statement al weten afstand te nemen van alle bedreigingen aan het adres van de speler.

"Degenen die dit op een spandoek schrijven, zien aandacht alleen maar als een vorm van erkenning. Best kans dat ze zich verbonden voelen met Feyenoord, maar als club heb je alleen maar last van dit soort types. Wij hebben overal gecommuniceerd om rond het vertrek van Berghuis naar Ajax idiote acties juist achterwege te laten", aldus voorzitter Remco Ravenhorst van supportersvereniging FSV De Feijenoorder tegenover het AD.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen