NEC slaat gratis slag en vindt vervanger Van Eijden in Polen

19 juli 2021, 22:05

Iván Márquez komt de gelederen van NEC Nijmegen versterken. De Spaanse verdediger heeft voor twee seizoenen getekend in de Goffert en geeft trainer Rogier Meijer wat lucht in de achterhoede. De oefenmeester zat namelijk behoorlijk krap in de verdedigers.

De 27-jarige Márquez komt over van KS Cracovia en kost de Nijmegenaren niets. De verdediger liet zijn contract in Polen vorige week namelijk ontbinden. Márquez stond in Spanje onder contract bij grote clubs als Málaga CF, Atlético Madrid en Valencia CF. Daar was hij echter vooral actief in de B-ploeg.

"Het voelt goed om bij NEC te tekenen. Ik kreeg tijdens de gesprekken direct mee dat NEC een warme club is met een fanatieke achterban. Nederlandse clubs willen voetballen en dat is iets wat me erg aanspreekt. Ik kan niet wachten om te beginnen en mijn teamgenoten te leren kennen", liet de aanwinst weten op de clubwebsite.

De komst van Márquez was van groot belang na het wegvallen van Rens van Eijden. De routinier liep in de voorbereiding een zware knieblessure op en staat maanden buitenspel. Eerder kwamen Danny Vukovic, Mikkel Duelund, Ilias Bronkhorst en Lasse Schöne al naar Nijmegen. Daar komt Atalanta-huurling Rodrigo Guth waarschijnlijk snel bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen