Steven Berghuis: "Ik heb niet getwijfeld, dit is een goede stap"

19 juli 2021, 21:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis heeft zich voor de eerste keer voor de camera uitgesproken over zijn transfer van Feyenoord naar Ajax. De aanvaller werd maandagmiddag gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA en schoof vervolgens voor een uitgebreid interview aan bij Ajax TV.

"Ik was er voor mezelf al uit dat ik graag een nieuwe uitdaging wilde aangaan om me te blijven ontwikkelen", begint Berghuis zijn verhaal. "Toen Ajax concreet werd, ben ik gaan nadenken en kwam ik tot de conclusie dat dit een goede stap is. Ik kan hier een betere speler worden en om met de club de ambities waar te maken. Ik wil daar vol voor gaan en sta er helemaal achter."

De pikante stap van de 29-jarige international hing al een tijdje in de lucht. "Het speelde al tijdens het EK. Ik heb het geparkeerd om me op dat toernooi te richten. Na het EK werd het concreter en moest ik knopen doorhakken. Dat heb ik nu gedaan. Ik heb niet getwijfeld en een weloverwogen keuze gemaakt. Ik heb hier goed over nagedacht en veel gesproken met mensen om me heen."

Berghuis weet dat zijn transfer veel teweeg heeft gebracht. "Het is niet zomaar een stap, maar ik sta er wel achter. Dit is een mooie uitdaging en zo wil ik er naar blijven kijken. Ik wil zoveel mogelijk prijzen winnen en mezelf meten met de allerbesten. Dat podium ligt hier met de Champions League. In die competitie hoop ik mooie dingen te laten zien", besluit de linkspoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen