LASK haalt verdediger en speelt in op transfer naar Feyenoord

19 juli 2021, 18:48

Dario Maresic verruilt Stade Reims voor LASK Linz en dat zal in Rotterdam tot blije gezichten leiden. De Oostenrijkers lijken namelijk alvast te anticiperen op een vertrek van Gernot Trauner. Hij staat namelijk hoog op het verlanglijstje van Feyenoord en wil zelf graag naar Nederland.

Door de entree van Maresic heeft LASK in ieder geval alvast een nieuwe verdediger bij de selectie. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Stade Reims en kan volgende zomer definitief de stap maken naar Oostenrijk. De verdediger kon geen potten breken in Frankrijk en speelde eerder bij Sturm Graz.

Trauner zal op zijn beurt hopen dat zijn werkgever nu mee gaat werken aan zijn vertrek. De 29-jarige verdediger wordt begeerd door Feyenoord en ziet de stap naar Nederland zeker zitten. De Rotterdammers brachten naar verluidt al een bod uit, maar daar werd men in Linz nog niet warm of koud van.

Als het aan trainer Arne Slot ligt, komt Trauner liever vandaag dan morgen naar Rotterdam. De oefenmeester heeft centraal achterin eigenlijk alleen Marcos Senesi tot zijn beschikking. Daarom werden onder meer Leroy Fer, Wouter Burger en Achraf El Bouchataoui in de voorbereiding in het centrum van de defensie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen