'Sevilla doet zaken en speelt in op aanstaand vertrek De Jong'

19 juli 2021, 16:31

Luuk de Jong lijkt hard op weg naar de uitgang bij Sevilla. De Spaanse club verwacht dat de Nederlandse spits snel vertrekt uit het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán en heeft zijn pijlen al serieus gericht op zijn vervanger. Joselu moet namelijk de stap naar Sevilla gaan komen.

Volgens het Spaanse medium AS hoopt trainer Julen Lopetegui de 31-jarige spits snel welkom te heten in Sevilla. De ervaren aanvalsleider heeft nog een contract voor een jaar bij Deportivo Alavés en lijkt een avontuur in Andalusië wel te zien zitten. Joselu scoorde afgelopen seizoen elf keer en moet bij Sevilla gaan concurreren met Youssef En-Nesyri.

De voormalig jeugdinternational van Spanje heeft al een flinke lijst clubs achter zijn naam staan. Joselu begon met voetballen bij Celta de Vigo en maakte bij die club ook zijn debuut in het betaald voetbal. Daarna kwam hij ook uit voor Real Madrid, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover 96, Stoke City, Deportivo La Coruña, Newcastle United en Alavés.

Eerder werd ex-NAC'er Umar Sadiq (UD Almería) al gelinkt aan Sevilla. Al die geruchten zijn slecht nieuws voor De Jong, wiens dagen in het Zuiden van Spanje geteld lijken. Een nieuwe uitdaging is echter ook dichtbij voor de dertigjarige goaltjesdief. Besiktas wordt genoemd als mogelijke bestemming, terwijl ook zijn ex-werkgever PSV interesse schijnt te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen