Feyenoord treft mogelijk Wehrmann, Vitesse ontloopt Anderlecht

19 juli 2021, 14:17   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 14:46

Feyenoord kent de volgende tegenstander in het voorportaal van de Conference League als het met FC Drita afrekent. FC Luzern uit Zwitserland zal in de derde voorronde de tegenstander zijn, zo heeft de loting in Nyon maandagmiddag uitgewezen. Vitesse is gekoppeld aan de winnaar van Dundalk FC tegen FC Levadia Tallinn.

Het Europese avontuur van Feyenoord begint komende donderdag met een uitwedstrijd tegen Drita uit Kosovo. Een week later volgt de return in De Kuip. Wordt de op papier zwakkere tegenstander over twee wedstrijden verslagen, dan moeten de Rotterdammers nog twee voorrondes overleven om het hoofdtoernooi van de Conference League te bereiken.

In de derde voorronde moet het dan zien af te rekenen met Luzern. Feyenoord had ook gekoppeld kunnen worden aan FK Rigas Futbola Skola/Puskás Akadémia FC, Larne FC/AGF Aarhus of Hibernian/Santa Coloma. Met Luzern treffen de Rotterdammers een club die vorig seizoen in de middenmoot van de Zwitserse competitie eindigde. Dankzij het winnen de nationale beker plaatste Luzern zich voor Europees voetbal. Bij de club staat sinds kort de door Feyenoord opgeleide Jordy Wehrmann op de loonlijst.

Vitesse had bij de loting een ongeplaatste status en kon ook aan de winnaar van FH Hafnarfjördur tegen Rosenborg BK of RSC Anderlecht gekoppeld worden. Met Dundalk uit Ierland of Levadia Tallinn uit Estland heeft de club uit Arnhem op papier gunstig geloot. Alle wedstrijden in de derde voorronde van de Conference League worden op 5 en 12 augustus gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen