Harroui en Sparta in wachtkamer: "We kunnen geen onrust gebruiken"

19 juli 2021, 11:23   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 11:29

Het mogelijke vertrek van Abdou Harroui houdt Sparta Rotterdam in zijn greep. De 23-jarige middenvelder aast op een transfer, de club is bereid medewerking te verlenen, maar een officieel bod heeft men op Het Kasteel nog niet ontvangen.

Het gonst al tijden van de geruchten over Harroui, maar duidelijkheid over zijn toekomst is er nog niet. "Zo lang er geen officieel bod op Appie is, is hij speler van ons. Klaar. En ik heb nog steeds geen bod op hem binnen zien komen", laat technisch directeur Henk van Stee weten in het Algemeen Dagblad.

Harroui beschikt bij Sparta over een contract dat nog één jaar doorloopt. Willen de Rotterdammers nog wat aan hem verdienen, dan moet hij eigenlijk deze transferwindow worden verkocht. "Best kans dat Appie pas vertrekt als de competitie al is begonnen. Of wie weet blijft hij wel bij Sparta. We laten hem echt niet zómaar gaan", aldus Van Stee.

Volgens zaakwaarnemer Said Boutahar ligt Harroui goed in de markt. "Ik verwacht snel beweging", zegt hij. Boutahar en Harroui gingen onlangs om tafel met Van Stee omdat de clubleiding het gevoel dat Harroui niet met zijn hoofd niet meer helemaal bij Sparta was. "We hebben met elkaar afgesproken dat de focus van Appie nu weer volledig op Sparta gaat. Als dat bod komt, dan komt het. En dan bekijken we of we er met elkaar uitkomen. Zo lang dit niet het geval is, verwachten we dat Appie zich vol inzet voor Sparta. Dat is in het belang van hemzelf en van ons. We kunnen geen onrust gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen