'NEC werkt aan komst Spaanse en Braziliaanse verdedigers'

19 juli 2021, 10:27

NEC hoopt op korte termijn twee verdedigende versterkingen te presenteren. De Nijmegenaren hebben volgens De Gelderlander hun oog laten vallen op Ivan Marquez (27) en Rodrigo Guth (20).

De komst van Marquez wordt mogelijk al snel afgerond. De Spaanse centrumverdediger heeft zijn contract bij het Poolse Cracovia laten en is nu transfervrij. In het verleden stond Marquez ook op de loonlijst bij enkele Spaanse clubs, waaronder Osasuna. Namens die club speelde hij vier wedstrijden in La Liga.

Guth is een Braziliaanse verdediger van Duitse afkomst, die sinds 2017 bij Atalanta rondloopt. Zijn debuut voor de Italiaanse club maakte hij nog niet. Afgelopen seizoen werd Guth verhuurd aan Pescara, waarvoor hij 24 wedstrijden in de Serie B speelde.

NEC is naarstig op zoek naar verdedigende versterkingen, daar Kevin Bukusu en Cas Odenthal op papier de enigen zijn die centraal achterin uit de voeten kunnen. Rens van Eijden kan door een zware blessure de komende tijd niet in actie komen. De verwachting is dat hij er maandenlang uit ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen