'Koeman hoeft toch niet te vrezen voor vertrek Dest'

19 juli 2021, 07:57

Sergiño Dest maakt deze zomer niet de overstap van FC Barcelona naar Bayern München, zo claimt Fabrizio Romano. De Italiaanse transferexpert schrijft op Twitter dat de twintigjarige rechtervleugelverdediger ondanks de geruchten helemaal nergens heen gaat.

In Spanje werd afgelopen weekend beweerd dat Dest opnieuw in de belangstelling van Bayern München staat. Toen de in Almere geboren Dest nog speler van Ajax was, kon hij ook naar de Duitse grootmacht. De rechtsback besloot Bayern op het laatste moment af te zeggen omdat hij bij Barcelona meer kans op speeltijd zag.

Bayern zou naar verluidt nu een nieuwe poging willen wagen om Dest in te lijven. De club van trainer Julian Nagelsmann hoopt te profiteren van de penibele financiële situatie bij Barcelona, dat deze zomer een hoop spelers van de hand doet om wat meer financiële ademruimte te krijgen.

Maar Dest wil helemaal niet naar Bayern München, weet Romano. De voormalig speler van Ajax wil bij Barcelona blijven en overweegt derhalve geen enkele andere optie. In Camp Nou ligt Dest nog vier jaar vast, tot de zomer van 2025. Dest maakte een jaar geleden voor ruim 21 miljoen euro de overstap naar Barça. Door bonussen kan dat bedrag met nog eens vijf miljoen euro oplopen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen