'Ajax keurt en presenteert aanwinst Berghuis maandag'

18 juli 2021, 22:56

Steven Berghuis wordt maandag officieel gepresenteerd als speler van Ajax. De transfer van de aanvaller werd vrijdagmiddag al bekend, maar was nog onder voorbehoud van de laatste formaliteiten. Die worden volgens De Telegraaf maandag afgerond door de Amsterdammers.

Berghuis wordt maandag eerst medisch gekeurd en zet vervolgens zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. Ajax legt zoals bekend ruim vier miljoen euro neer voor de aanvoerder van Feyenoord. Dat bedrag kan door eventuele bonussen nog oplopen. Berghuis speelde vijf seizoenen in het shirt van de Rotterdammers.

Als de laatste zaken afgehandeld zijn, is Berghuis er op tijd bij om met Ajax op trainingskamp te gaan. Erik ten Hag reist komende vrijdag met zijn manschappen af naar het Oostenrijkse Bramberg. Daar kan Berghuis meteen aan de bak met zijn nieuwe ploeggenoten. Er staan namelijk oefenwedstrijden tegen Bayern München en RB Leipzig op het programma.

Dit weekend reageerde Berghuis via Instagram op zijn pikante transfer. "Bij het maken van de keuze voor mijn nieuwe club was ik naast mijn ontwikkeling als voetballer erg op zoek naar de combinatie van spelen om prijzen, spelen in de Champions League en in beeld blijven bij Oranje. Bij Ajax denk ik dat dit allemaal samenvalt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen