Til genoot van de Kuip: "Ik had hier nog nooit gewonnen"

Til genoot van de Kuip: "Ik had hier nog nooit gewonnen"

18 juli 2021 – Guus Til is blij dat hij zijn eerste minuten in de Kuip heeft mogen maken namens Feyenoord. De middenvelder speelde zaterdagmiddag voor de eerste keer met de Rotterdammers in het stadion en dat beviel hem uitstekend. De bekende goaltune van de Rotterdammers klinkt hem nu als muziek in de oren.

Til speelde tegen Werder Bremen (2-1 overwinning) de volledige wedstrijd. "Ik had hier nog nooit gewonnen. Dat liedje na de doelpunten was eerste een irritatiepuntje. Als je voor Feyenoord speelt, is dat toch wel heel erg mooi", vertelde de aanwinst na de wedstrijd bij ESPN. Til is na mislukte avonturen bij Freiburg en Spartak Moskou terug in Nederland.

"We speelden een prima wedstrijd en waren dominant. Werder Bremen is gewoon een grote club. Het zat vorig jaar in de Bundesliga allemaal dicht bij elkaar. De verschillen waren niet zo groot. Ik zat vaak op de bank dus kon alles goed zien vanaf de zijkant", aldus de lachende Feyenoorder.

Donderdag wacht de eerste echte wedstrijd voor Til en zijn ploeggenoten. Dan wacht in de tweede voorronde van de Conference League een uitwedstrijd tegen FC Drita uit Kosovo. "Ik weet heel weinig van ze. We weten ook nog niet zo lang dat we tegen ze spelen, dus we hebben ons niet echt kunnen voorbereiden. Dat gaat komende week zeker gebeuren."

gerelateerd