'Atalanta laat Koopmeiners lopen door hoge vraagprijs'

18 juli 2021, 23:52

Teun Koopmeiners lijkt een transfer naar Atalanta Bergamo op zijn buik te kunnen schrijven. De middenvelder van AZ wordt al lange tijd gelinkt aan de Italiaanse club, maar de hoge vraagprijs van de Alkmaarders heeft de Italianen behoorlijk afgeschrikt.

Volgens Italiaanse media wil AZ twintig miljoen euro ontvangen voor Koopmeiners, die in Alkmaar een contract tot medio 2023 heeft. Dat bedrag vindt Atalanta te hoog en daarom overweegt de club een ander transferdoelwit te benaderen. Tommaso Pobega van AC Milan staat namelijk ook hoog op het verlanglijstje.

Dat zou een flinke streep door de rekening zijn voor Koopmeiners. De international van Oranje ziet een transfer naar de Serie A wel zitten. Dan zal Atalanta toch aan de vraagprijs van AZ moeten voldoen of zijn huidige werkgever moet genoegen nemen met een lager bedrag. Atalanta denkt zelf aan een bedrag van rond de twaalf miljoen euro.

Milan lijkt op zijn beurt wel genoegen te nemen met dat bedrag voor Pobega. De Milanezen twijfelen echter om hem definitief van de hand te doen. De middenvelder komt uit de eigen jeugd van Milan en werd de afgelopen jaren verhuurd aan Ternana, Pordenone en Spezia. Hij heeft een contract tot medio 2025 in San Siro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen