Veerman nog altijd in Heerenveen: "Zal hier aan de bak moeten"

18 juli 2021, 20:45

Er is nog altijd geen sprake van een transfer van Joey Veerman. De middenvelder van sc Heerenveen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een nieuwe uitdaging wel ziet zitten. Desondanks lijkt zijn werkgever niet echt mee te willen werken aan een vertrek van de smaakmaker.

Veerman wordt in verband gebracht met een transfer naar het Italiaanse Hellas Verona. Hij ziet de stap naar de Serie A wel zitten. "Joey is speler van Heerenveen en heeft nog een driejarig contract", vertelde technisch directeur Ferry de Haan voor de camera van ESPN. "Er heeft een club zich gemeld en we hebben ook bij Joey aangegeven dat wij er naar kijken. Verder is er geen nieuws."

Ook trainer Johnny Jansen snapt dat Veerman graag een stap wil maken. Toch vindt de oefenmeester dat zijn sterkhouder er dan ook helemaal klaar voor moet zijn. Hij verwacht dus een sterke voorbereiding van de speler. "Hij zal hier zijn meters moeten maken en arbeid moeten leveren om klaar te zijn voor de volgende stap. Hij zal hier gewoon nog aan de bak moeten."

Vooralsnog is het dus afwachten voor Veerman, die hoopt dat de clubs eruit gaan komen. "Dat doe ik al drie weken. Als er niks concreet is of Heerenveen is niet tevreden, dan ben ik gewoon nog hier", aldus Veerman, die zaterdagmiddag ook zeker niet kon genieten van het oefentreffen met TOP Oss (3-2 zege). "Dit was geen hoogstaand potje. Het lijkt wel of iedereen zich wil bewijzen, maar tegenover wie dat weet ik niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen