Hartjes na entree in de Kuip: "Dit is waar je van droomt als kind"

18 juli 2021, 18:38

Lennard Hartjes maakte zaterdagmiddag zijn eerste minuten in de Kuip namens Feyenoord. De talentvolle middenvelder krijgt van trainer Arne Slot de kans om zich te laten zien in de voorbereiding. Tegen Werder Bremen mocht hij voor de eerste keer het veld van de Kuip betreden.

"Ik ben hartstikke trots. Dat het zo snel zou gaan, had ik zelf nooit verwacht", vertelde Hartjes na de wedstrijd voor de camera van Feyenoord TV. "Dit is waar je als kind van droomt. Ik had maar vijftien minuten om te spelen, maar ik denk dat ik goed heb gespeeld. Natuurlijk wil ik nog meer laten zien."

Hartjes speelde eerder op de dag nog met de reserves op Varkenoord. "Ik wist dat ik daar een helftje zou spelen, maar niet dat ik daarna mijn debuut zou maken. Dit is alleen maar mooi. Het is heel leuk om voor supporters in de Kuip te spelen. Dat geeft een kick om jezelf te laten zien. Dit is waar je van droomt."

De achttienjarige middenvelder valt in de smaak bij zijn nieuwe trainer en aast op zijn officiële debuut bij Feyenoord. "Toen de trainer me riep, was dat wel even een kippenvelmomentje. Hij zei dat ik me lekker moest laten zien en vooral moest genieten. Het vertrouwen van de trainer is top."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen