Chong ondanks verhuur nog in de basis bij Man United

18 juli 2021, 13:12

Tahith Chong speelt komend seizoen op huurbasis voor Birmingham City, maar staat verrassend genoeg toch aan de aftrap van het eerste oefenduel van Manchester United. De Nederlander traint nu nog mee bij de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer en mag het zo ook in een wedstrijd laten zien. Om 14:00 uur trapt United af tegen Derby County, de ploeg van Wayne Rooney.

Duidelijk was al dat Chong later pas aan zal sluiten bij zijn nieuwe club. Zodoende traint hij vooralsnog mee bij Manchester United en krijgt hij dus zelfs een basisplaats. De formatie in het eerste oefenduel van deze voorbereiding kent weinig basisspelers, ook omdat veel internationals nog op vakantie zijn. Nieuwe goalie Tom Heaton maakt zijn officieuze debuut. Voor Donny van de Beek is nog geen plek in de wedstrijdselectie.

Chong komt komend seizoen met Birmingham City uit in de Engelse Championship. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Club Brugge, het jaar daarvoor aan Werder Bremen. Chong werd in 2016 als jeugdspeler van Feyenoord weggekaapt door de Engelse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen