'PSV in onderhandeling over Mexicaans international'

18 juli 2021, 10:51

PSV heeft opnieuw interesse in een speler uit de Mexicaanse competitie. Het gaat om de 24-jarige César Montes, centrale verdediger van CF Monterrey. De Eindhovenaren zouden al contact hebben opgenomen met de club en ook de speler is op de hoogte van de interesse.

Dat schreef de Mexicaanse tak van Marca, die Montes omschreef als 'een uitstekende centrale verdediger en de onbetwiste leider van Javier Aguirre' (trainer van Monterrey, red.). Het medium ziet PSV als een goede stap, te meer omdat spelers als Carlos Salcido, Héctor Moreno, Hirving Lozano en Andrés Guardado er succes hadden. 'Het is een interessant team, want ze spelen altijd om de titel in de Eredivisie'. 

Montes zelf is een 24-jarige Mexicaans international, die al zijn hele leven bij Monterrey speelt. Zijn contract daar loopt tot medio 2022 en zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op zes miljoen euro. Montes komt komende met Mexico uit op de Olympische Spelen. Een eventuele transfer zal waarschijnlijk daarna plaatsvinden, al is PSV momenteel al in onderhandeling met de Mexicaanse club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen