Linssen: "Voordeel én nadeel dat ik overal inzetbaar ben"

18 juli 2021, 09:35   Bijgewerkt: 18 juli 2021, 09:53

Voor Bryan Linssen is nog niet duidelijk wat zijn rol bij Feyenoord dit seizoen gaat zijn. In de voorbereiding speelde hij veelal als rechtsbuiten, maar voor die positie haalde de club deze week Alireza Jahanbakhsh. Daarmee heeft de Limburger inmiddels op iedere positie een waardige concurrent staan.

In de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen (2-1 winst) speelde Linssen opnieuw als rechtsbuiten. Na afloop vertelde hij echter aan ESPN  dat hij niet verwachtte dat dat ook zijn positie zal blijven. "De laatste keer dat ik echt als rechtsbuiten speelde is volgens mij in mijn VVV-tijd (2010 - 2013, red.) geweest, heel lang geleden. Ik zal er ook niet blijven staan, maar zo lang ze me daar nodig hebben, ga ik daar spelen."

Met de komst van Jahanbakhsh lijkt dat niet lang meer te zijn. "Ze hebben hem gekocht, dus ik ben er bang voor", lachte Linssen. Of hij ergens anders wel in aanmerking komt voor een basisplaats, is echter afwachten. Op linksbuiten heeft hij concurrentie van Luis Sinisterra en in de spits - waar hij vorig seizoen als noodoplossing werd neergezet - lijkt Arne Slot vooralsnog de voorkeur te geven aan Robert Bozeník. 

"Uiteindelijk hoop ik dat we heel ver gaan komen in de Conference League", vervolgde Linssen. "Dan ga je heel veel wedstrijden spelen en heb je iedereen nodig. Of ik nu rechtsbuiten sta, in de spits zoals vorig jaar, of toch weer links, maakt me niet uit. Wat dat betreft is het een voordeel en een nadeel dat ik overal inzetbaar ben."

Lees ook: Oefenzege Feyenoord op Werder Bremen bezorgt Slot ook zorgen

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen