Eerste prijs voor bankzitter Padt; Idrissi trefzeker bij Sevilla

17 juli 2021, 22:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Padt kan kort na zijn overstap naar het Bulgaarse Ludogorets al de tweede prijs uit zijn carrière bijschrijven. De ploeg rekende in de Bulgaarse Super Cup eenvoudig af met CSKA Sofia: 4-0. Padt zelf hoefde daarvoor weinig te doen; hij zat opnieuw op de reservebank.

Net als in het tweeluik in de voorronde van de Champions League tegen Shakhtyor Soligorsk (twee keer 1-0 winst) moest Padt ook zaterdag toezien hoe de Kroaat Kristijan Kahlina de voorkeur kreeg onder de lat. Ook zijn collega kreeg echter weinig te doen: Ludogorets boekte een eenvoudige 4-0 overwinning. Ploeggenoot en oud-Feyenoorder Elvis Manu zat ook op de bank, maar hij kwam vijf minuten voor het einde nog binnen de lijnen. De eindstand stond toen al op het scorebord.

Sevilla - Coventry City 4-0

Een belangrijkere rol was zaterdagavond weggelegd voor Nederlander Karim Rekik en halve Nederlander Oussama Idrissi. Eerstgenoemde stond aan de aftrap van de eerste oefenwedstrijd van Sevilla tegen Coventry City, die eveneens met 4-0 gewonnen werd. Luuk de Jong was overigens door zijn bij Oranje opgelopen blessure nog altijd afwezig.

Idrissi kwam in de tweede helft binnen de lijnen en liet direct zien zich te willen bewijzen, nadat hij op huurbasis bij Ajax afgelopen halfjaar weinig aan spelen toekwam. De aanvaller stond nog geen vijf minuten op het veld, of hij was al goed voor een treffer. Het was doelpunt nummer twee van de vier. Ivan Romero verzorgde twee van de andere drie doelpunten; de openingstreffer was een eigen doelpunt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen