Nieuwe Pérez-tape: "Hij vloog naar Milaan en had seks met haar"

17 juli 2021, 18:55

Een nieuwe aflevering in de tapes van Florentino Pérez: Mesut Özil moet het ontgelden. De in opspraak geraakte voorzitter van Real Madrid vertelt over hoe de oud-speler van de Madrilenen aanpapte met Aida Yespica, een Venezolaanse tv-persoonlijkheid en hoe José Mourinho daar op reageerde.

"Özil kwam hier op 21-jarige leeftijd. Hij is een derde generatie Turk en toen ontdekte hij Madrid. Hij stuurde zijn vriendin weg en veranderde zijn levensstijl", is te horen op audiobestanden die El Confidencial de hele week door heeft gepubliceerd. "Hij viel voor een model uit Milaan. Met zijn privé-jet vloog hij naar haar toe en had hij seks met haar."

Lees ook: 'Real Madrid werd gechanteerd; tapes voor miljoenen aangeboden'

Dat model is dus Yespica. "Op een dag irriteerde José Mourinho zich eraan. Hij zei voor de grap: 'Hé, brasem! Ik doe alsof ik je vader ben en geef je advies: dat meisje heeft het met iedereen bij Inter en AC Milan gedaan, inclusief de staf van beide clubs.' Brasem heeft haar uiteindelijk verlaten."

Özil speelde tussen 2010 en 2013 voor De Koninklijke. De tapes over de Duitse middenvelder zouden dateren van oktober 2012.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen