B-elftal Feyenoord speelt in doelpuntrijk duel gelijk

17 juli 2021, 13:58

Het eerste oefenduel van Feyenoord met Werder Bremen is onbeslist geëindigd: 3-3. Een Rotterdams B-elftal met voornamelijk reserves en spelers uit O21, gaf op Varkenoord een 2-0 voorsprong uit handen. In de slotfase werd een nederlaag voorkomen. Om 16.00 uur speelt Feyenoord in De Kuip opnieuw tegen Werder Bremen. Het is voor Arne Slot en zijn ploeg de laatste test in aanloop naar het Europese duel met FC Drita.

Op het trainingscomplex van Feyenoord verschenen onder meer Wouter Burger, Mark Diemers en Joao Teixeira aan de aftrap. Het Rotterdamse B-elftal ging voortvarend van start tegen Werder, dat eveneens met reserves aantrad. Naoufal Bannis scoorde in acht minuten tijd tweemaal.

Nog geen kwartier later was de stand weer in evenwicht. Ilia Gruev en Johannes Eggestein lieten doelman Ofir Marciano kansloos. In de tweede helft moest Feyenoord toezien hoe Werder ook de voorsprong greep. Opnieuw nam Eggestein een Duits doelpunt voor zijn rekening. Het mooiste doelpunt van de middag werd voor het einde bewaard. Met een fraaie stift bepaalde Noah Naujoks de eindstand op 3-3.