"We kunnen spelers met status halen, ondanks interesse Ajax"

17 juli 2021, 12:18

Het doet Stade Rennes goed dat Kamaldeen Sulemana de gelederen komt versterken. De gewilde aanvaller leek lange tijd op weg naar Ajax, maar de Amsterdammers waren zijn getwijfel deze week zat en koos de negentienjarige Ghanees van FC Nordsjaelland definitief voor Stade Rennes. Daar zijn de Fransen best trots op.

"Zijn komst is goed nieuws voor de club. Veel clubs wilden hem hebben, maar wij zijn erin geslaagd hem naar Rennes te halen. Aanvankelijk was dit niet vanzelfsprekend", reageert technisch directeur Florian Maurice op het clubkanaal van Rennes. "We hadden concurrentie van Ajax en clubs uit de Premier League. We hebben laten zien dat we spelers met status kunnen aantrekken en dat geeft de hele club een voldaan gevoel."

Lees terug: Ajax was twijfelende Sulemana zat en blies de deal zelf af

De Franse nummer zes van vorig seizoen is onder de indruk van de kwaliteiten van Sulemana. "Wij wilden onze aanval versterken. Hij is een speler die zowel aan de zijkanten als in de spits kan spelen. Hij heeft scorende kwaliteiten, maar ook het vermogen om doelpunten voor te bereiden. Hij kan het verschil maken. Voor ons is hij een geweldige aanwinst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen