'Iedereen bij Vitesse rekent op vertrek Bazoer en Tannane'

'Iedereen bij Vitesse rekent op vertrek Bazoer en Tannane'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juli 2021 – Voor Riechedly Bazoer en Oussama Tannane lonkt hun gewenste vertrek bij Vitesse. Beiden staan nog onder contract in Arnhem, maar Thomas Letsch neemt de twee niet meer mee in zijn plannen voor het nieuwe seizoen. De Duitse oefenmeester sleutelt aan een andere speelwijze.

De speeltijd die Bazoer en Tannane nog krijgen in de voorbereiding, is volgens De Gelderlander voor de vorm. 'Iedereen in het Arnhemse kamp gaat uit van hun vertrek', schrijft de krant. Van Bazoer en Tannane is al langer bekend dat zij een transfer ambiëren, ondertussen dringt de tijd voor Vitesse. De Arnhemmers spelen op 5 augustus in de voorronde van de Conference League en tot die tijd staan er nog twee oefenduels op het programma.

Lees ook: 'Bazoer ziet geïnteresseerde club afhaken door star Vitesse'

"Als Bazoer en Tannane er niet zijn, moeten we ons spel veranderen", zegt Letsch in de hierboven genoemde krant. "Dan denk ik onder andere aan het spel met de wingbacks. Dan denk ik aan een team dat als eenheid opereert. Een Mannschaft. Anderen moeten dan opstaan. Er zal bij Vitesse een andere rolverdeling komen. En een ander concept. Dat alles passen we nu in."

gerelateerd