Deadline verstreken: Mvogo ook komend seizoen van PSV

17 juli 2021, 10:21

Yvon Mvogo is ook komend seizoen keeper van PSV. RB Leipzig, dat hem voor twee seizoenen verhuurde aan de Eindhovense club, had tot afgelopen nacht de tijd om hem terug te halen. De club heeft echter niks meer van zich laten horen en dus draagt de Zwitser ook komend seizoen het keeperstenue van PSV.

De vrees dat Mvogo op het laatste moment nog zou vertrekken, was aanwezig in Eindhoven. Al een maand geleden kwam het bericht naar buiten dat PSV snel duidelijkheid eiste, omdat Leipzig zou overwegen hem terug te halen en ergens anders te stallen. Volgens Voetbal International wilden de Duitsers hem juist te verkopen, maar haakten geïnteresseerde clubs af door de vraagprijs van naar verluidt vijf miljoen euro.

Zodoende hoeft PSV dus niet op zoek naar een nieuwe doelman. Wel is de vraag voor Mvogo, die deze zomer met Zwitserland mee was naar het EK, hoe zijn perspectief er dit seizoen uitziet. Met de komst van Joël Drommel heeft PSV een serieuze concurrent in huis gehaald, die normaliter eerste keeper zal worden. Zijn vorige concurrent Lars Unnerstall bewandelde juist de omgekeerde weg en vertrok naar FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen