Nuno duidelijk over toekomst Kane en Bale bij Spurs

17 juli 2021, 09:15   Bijgewerkt: 17 juli 2021, 09:29

Tijdens zijn eerste persconferentie heeft de nieuwe Tottenham Hotspur-trainer Nuno Espirito Santo duidelijkheid gegeven over de toekomst van Harry Kane en Gareth Bale. De Portugees wil er alles aan doen om Kane te behouden en gaf aan dat er voor Bale, die vorig seizoen werd gehuurd van Real Madrid, juist geen plek meer is.

Kane is momenteel nog op vakantie na het EK, waar hij met Engeland de finale haalde en verloor van Italië. "Het is nu tijd voor hem om te herstellen en te rusten. Daarna zien we verder", zei Nuno, die echter zelf een duidelijk idee heeft over de toekomst van de spits. "Harry is onze speler, klaar. Verder hoeven we het er niet over te hebben. Ik kijk uit naar zijn terugkeer bij de groep."

Na het mislopen van een Champions League-ticket vorig seizoen namen de geruchten over een vertrek van Kane toe. De spits zou willen transfereren naar een club waar hij om de prijzen kan spelen. Manchester City en Chelsea leken goede papieren te hebben om hem in te lijven, maar als het aan Nuno ligt, komt daar dus niks van in. "Harry een van de beste spelers ter wereld. Dat is alles wat ik erover hoef te zeggen."

Bale

Ook over Gareth Bale was de Portugese oefenmeester duidelijk. De Welshman werd afgelopen seizoen gehuurd van Real Madrid, maar er werd gespeculeerd over een terugkeer voor het komende seizoen. Volgens Nuno is daar echter niks van waar. "Hij zal geen deel uitmaken van onze selectie", was hij duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen