Geen moment twijfel bij Tadic: "Ajax is mijn droomclub"

16 juli 2021, 22:52

Dusan Tadic heeft geen moment getwijfeld om Ajax te verlaten. Daarover was hij stellig na afloop van de oefenwedstrijd tegen Anderlecht. De aanvaller wist niet hoe snel hij de vraag over een eventueel nieuw avontuur met 'nee' moest beantwoorden. 

"Ajax is mijn club", luidde de simpele verklaring die Tadic daarvoor gaf in zijn gesprek met ESPN. "Ik heb een geweldige tijd bij Ajax, mijn droomclub. Het is altijd een plezier om voor deze geweldige club te spelen." De vraag of hij heeft getwijfeld over een buitenlands avontuur, beantwoordde hij kort maar krachtig: 'Nee'. 

Buitenlandse interesse was er wel degelijk: AC Milan wilde de Serviër graag vastleggen. "Je moet altijd respect hebben voor grote clubs, maar Ajax is mijn club." Tadic stelde dat hij ook in Amsterdam nog genoeg ambities heeft. "Ik wil jonge spelers helpen en geweldig voetbal spelen met geweldige spelers. Alles aan Ajax is geweldig. We willen ver komen in de Champions League en in de competitie. Pak schaal, pak beker, alles."

Lees ook:  Tadic wil doordenderen: "Ik ben klaar voor nieuwe successen"

De contractverlenging van Tadic was niet het enige nieuws op deze drukke dag voor Ajax. Zo bevestigde de club een akkoord met Feyenoord over de pikante overstap van Steven Berghuis, zagen de Amsterdammers transferdoelwit Kamaldeen Sulemana toch voor Stade Rennais kiezen en werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387704/officieel-scherpen-verlaat-ajax-voor-stap-naar-premier-league/,_blank,Kjell Scherpen verkocht] aan Brighton & Hove Albion. 

Lees ook: Haller neemt Ajax bij de hand in oefenduel met Anderlecht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen