Opstelling Ajax tegen Belgen bekend, Neres ontbreekt

16 juli 2021, 18:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In het oefenduel met Anderlecht speelt Ajax met veel van dezelfde namen die ook tegen SC Paderborn 07 (4-1 winst) aan de aftrap stonden. Remko Pasveer en Zakaria Labyad zijn de enige uitzonderingen: zij vervangen Jay Gorter en David Neres

Waar eerstgenoemde gewoon op de bank zit, geldt dat niet voor Neres. De vraag is dan ook waarom de Braziliaan ontbreekt in de wedstrijdselectie. Speculaties over een eventuele transfer zijn een logisch gevolg, zeker nadat Ajax eerder op de dag het akkoord met Feyenoord over de komst van rechtsbuiten Steven Berghuis bevestigde. Vooralsnog is er echter niks bekend over de afwezigheid van Neres.

Verder kent de opstelling van Ajax weinig verrassingen. Veel internationals ontbreken nog altijd, waardoor het vooral Dusan Tadic, Sébastien Haller en de eerdergenoemde Pasveer zijn die voor de ervaring moeten zorgen. Jeugdspelers Kenneth Taylor, Victor Jensen en Youri Baas krijgen opnieuw een basisplaats. Mohammed Kudus, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs en Lisandro Magallán maken de basiself van Ajax compleet. 

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Magallán, Baas; Jensen, Kudus, Taylor; Labyad, Haller, Tadic

Reserves Ajax: Gorter, Raatsie; Regeer, Hillen, Salah-Eddine, Ekkelenkamp, De Waal, Fitz-Jim, Martha, Rasmussen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen