Boadu ondanks interesse met AZ naar Duitsland voor oefenduel

16 juli 2021, 14:04

Myron Boadu is zaterdagavond 'gewoon' van de partij als AZ het in Duitsland opneemt tegen RB Leipzig. De spits was deze week een vaak genoemde naam in de transfercarrousel en zou op het punt staan om naar Frankrijk te verkassen. Trainer Pascal Jansen kan hem echter gewoon inzetten in de oefenwedstrijd.

AZ wil graag vijftien miljoen euro ontvangen voor Boadu, die nog een contract tot medio 2023 heeft in Alkmaar. AS Monaco wordt genoemd als mogelijk bestemming voor de jeugdinternational van Oranje. AZ heeft al rekening gehouden met een vertrek van Boadu en plukte Vangelis Pavlidis al weg bij Willem II. De Griekse spits zit ook bij de selectie tegen Leipzig.

Dat geldt niet voor doelman Marco Bizot en aanvoerder Teun Koopmeiners, die na het EK nog vakantie hebben. Ook zij worden echter in verband gebracht met een vertrek uit Alkmaar. Calvin Stengs is inmiddels al weg uit het AFAS Stadion. Hij tekende eerder deze week een contract voor vijf seizoenen bij het Franse OGC Nice.

De manschappen van Jansen trappen zaterdagavond om 18.00 uur af tegen Leipzig. De oefenmeester heeft ook drie talenten meegenomen naar Duitsland. Doelman Sem Westerveld (18), verdediger Jorn Berkhout (19) en aanvaller Ernest Poku (17) krijgen de kans om zich te bewijzen aan de trainer van de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen