'Mendes schept duidelijkheid en maakt plannen Ronaldo bekend'

16 juli 2021, 12:02

Cristiano Ronaldo lijkt ook na de zomer gewoon de clubkleuren van Juventus te gaan verdedigen. De 36-jarige aanvaller wordt al een tijdje in verband gebracht met een vertrek uit Turijn, maar een afscheid komt er vooralsnog niet. Zaakwaarnemer Jorge Mendes oppert dat Ronaldo in Turijn blijft.

De Italiaanse sportkrant La Gazetto Dello Sport weet dat Ronaldo niet op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij werd gelinkt aan meerdere Europese topclubs, maar de fans van Juventus kunnen opgelucht ademhalen. Volgens Mendes ligt een soortgelijke situatie als bij Lionel Messi voor de hand. Ook Ronaldo lijkt zijn contract dus te gaan verlengen.

De routinier ligt momenteel tot medio 2022 vast in Turijn en Mendes sluit niet uit dat hij zijn loopbaan afsluit op Italiaanse bodem. Ronaldo wil graag de landstitel pakken met Juventus, dat afgelopen seizoen genoegen moest nemen met de vierde plaats achter kampioen Internazionale, nummer twee AC Milan en nummer drie Atalanta Bergamo.

Ronaldo gaat beginnen aan zijn vierde seizoen in Italiaanse dienst. Hij speelde eerder bij Sporting CP, Manchester United en Real Madrid. Met Juventus pakte hij al twee keer de landstitel, een keer de Coppa Italia en twee keer de Supercoppa.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen