'Mihajlovic dwarsboomt verrassende transfer Costa naar Serie A'

16 juli 2021, 10:31

Opmerkelijke berichten uit de Serie A, waar niemand minder dan Diego Costa aan de slag leek te gaan bij Bologna FC. Sinisa Mihajlovic is echter de enige die de transfer niet ziet zitten en zou een stokje hebben gestokken voor de komst van de Spanjaard. De trainer haalt liever een andere spits voor zijn ploeg.

Volgens diverse Italiaanse media leek niets de komst van Diego Costa nog in de weg te staan. Er ligt een contract voor twee seizoenen klaar in het Stadio Renato Dall'Ara, waar de spits 2.5 miljoen euro per jaar gaat verdienen. Daarnaast ontvangt hij ook een flinke tekenbonus. Toch heeft trainer Mihajlovic zijn zinnen gezet op een andere aanvaller.

Mihajlovic gaat namelijk liever in zee met Marko Arnautovic, die momenteel onder contract staat bij Shanghai SIPG. De Oostenrijker hoopt zijn verbintenis in China echter te kunnen ontbinden om aan de slag te gaan bij Bologna. Dat ziet Mihajlovic ook zitten en dus probeert de 52-jarige oefenmeester de entree van Costa vooralsnog tegen te houden.

Costa (32) is momenteel transfervrij nadat zijn contract bij Atlético Madrid deze zomer afliep. Hij speelde in het verleden ook bij Chelsea, Rayo Vallecano, Real Valladolid, Celta de Vigo, Albacete Balompié, Sporting Braga en FC Penafiel. Een eerste avontuur in de Serie A lijkt et dus voorlopig niet in te zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen