'Mbappé blijft azen op vertrek bij PSG en vestigt hoop op Real'

16 juli 2021, 09:39

Kylian Mbappé is nog altijd bezig met een vertrek bij Paris Saint-Germain. De aanvaller leek zijn contract in Parijs uit te gaan dienen, maar volgens het Spaanse medium AS blijft een transfer in zin hoofd zitten. Mbappé zou hopen dat Real Madrid alsnog een zak geld voor hem neerlegt.

Mbappé heeft vier seizoenen achter de rug in Parijs en lijkt het wel te hebben gezien in de Ligue 1. Eerder kondigde de razendsnelle aanvaller namelijk al aan dat hij zijn contract niet meer gaat verlengen. Mbappé ligt tot medio 2022 vast in het Parc des Princes. Als PSG dus nog geld aan hem wil verdienen, moet de Franse grootmacht deze zomer zaken doen.

Volgens AS blijft de 22-jarige international van Frankrijk hopen op de stap naar La Liga. Mbappé wordt al jaren in verband gebracht met een transfer naar Real, maar de Madrilenen werden nog nooit echt concreet. Het zou zomaar kunnen dat de topclub uit Madrid nog een jaar afwacht om Mbappé dan transfervrij over te kunnen nemen van PSG.

Dat de Parijzenaars momenteel aan het bouwen zijn aan een topteam, lijkt Mbappé niet veel te doen. Tot nu toe kwamen Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum al naar de hoofdstad van Frankrijk gehaald. Met een nieuw sterrenensemble moet PSG de landstitel weer overnemen van Lille OSC en hoge ogen gaan gooien in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen