'Rennes wint definitief strijd om twijfelaar Sulemana'

16 juli 2021, 08:35

Kamaldeen Sulemana wordt snel gepresenteerd als aanwinst van Stade Rennes. De aanvaller leek lange tijd op weg naar Ajax, maar de Amsterdammers trokken donderdagavond de stekker uit een mogelijke transfer. Volgens Fabrizio Romano gaat Rennes nu aan de haal met de speler van FC Nordsjælland.

Sulemana (19) werd begeerd door Rennes, Ajax, OGC Nice, AS Monaco en Manchester United. De Ghanees leek te kiezen voor Ajax, dat hem graag deze week medisch wilde keuren in Amsterdam. Sulemana kwam echter met aanvallende eisen en wilde zekerheid over een basisplaats bij Ajax. Daarop besloot directeur voetbalzaken Marc Overmars de onderhandelingen te staken.

Daar zal men in Rennes niet van balen, aangezien de club volgens Romano nu met Sulemana aan de haal gaat. De speler was twee weken geleden al op bezoek in Frankrijk en de club is momenteel druk bezig met het papierwerk. Als het goed is, wordt de aanvaller dit weekend gekeurd en zet hij daarna zijn handtekening onder een contract tot medio 2026 in het Roazhon Park. Nordsjælland ontvangt ongeveer vijftien miljoen euro.

In Amsterdam zal men overigens niet al te lang wakker liggen van de mislukte deal. Het contract van aanvoerder Dusan Tadic wordt snel verlengd, terwijl de entree van Steven Berghuis steeds dichterbij komt. De aanvaller van Feyenoord wordt naar verluidt dit weekend al gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA en maakt komende week zijn entree op het trainingsveld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen