'Formaliteiten scheiden Kluivert van stap naar Nice'

16 juli 2021, 08:15

Justin Kluivert heeft zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd in het shirt van AS Roma gespeeld. De aanvaller wordt al een tijdje gelinkt aan OGC Nice en volgens Fabrizio Romano is de transfer een kwestie van tijd. Dat meldde de Italiaanse transferspecialist donderdagavond op Twitter.

Volgens Romano moeten enkel nog de laatste plooien worden gladgestreken en dan mag Kluivert zich speler van Nice te noemen. Roma is akkoord met een verhuurperiode en biedt de Fransen de kans om hem over een jaar definitief over te nemen. Nu is het zaak dat Kluivert en Nice eruit gaan komen wat betreft de persoonlijke wensen van de ex-Ajacied.

Kluivert werd afgelopen seizoen verhuurd aan RB Leipzig en kreeg van José Mourinho dat hij ook dit jaar overbodig zou zijn bij Roma. Leipzig leek ook interesse te hebben om de vleugelspeler nogmaals over te nemen, maar dat klopt volgens Romano niet. In Nice wordt Kluivert ploeggenoot van Calvin Stengs, die eerder deze week AZ inruilde voor de Ligue 1.

Roma kan doelman Olsen ook kwijt in Frankrijk

Niet alleen Kluivert lijkt de Serie A te verlaten voor de Ligue 1. Doelman Robin Olsen is volgens Romano namelijk op weg naar Lille OSC. De goalie is na de entree van Rui Patrício niet langer nodig in de hoofdstad van Italië. Bij Lille is men nog altijd op zoek naar een opvolger voor Mike Maignan. Hij is inmiddels actief bij AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen