Immers heeft er genoeg van en zet punt achter lange loopbaan

16 juli 2021, 07:40

Lex Immers stopt per direct als profvoetballer. De middenvelder levert zijn contract bij NAC Breda in en gaat dus niet met de Bredanaars beginnen aan het nieuwe seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Dat heeft de geboren Hagenees laten weten aan De Telegraaf.

De 35-jarige Immers had nog een contract voor een seizoen voor NAC, maar hij heeft de club laten weten zijn voetbalschoenen per direct aan de wilgen te hangen. Immers twijfelde al langer over zijn toekomst en was afgelopen seizoen regelmatig geblesseerd. Na het vertrek van trainer Maurice Steijn hakte hij de knoop door om ermee te stoppen.

"Toen we het in de finale van de play-offs niet haalden, dacht ik al dat het een mooi moment was om te zeggen dat het genoeg is geweest. Ik had ook vaker kleine blessures, die ik vroeger nooit had. Het laatste half jaar bij NAC Breda had ik al twijfel of ik dat laatste jaar, waarvoor ik had getekend, er nog aan zou plakken of zou stoppen", aldus Immers tegenover De Telegraaf.

Immers begon met voetballen in de jeugd van ADO en maakte zijn debuut in het betaald voetbal ook voor de Hagenaars. Na vijf seizoenen vertrok hij naar Feyenoord, waar hij drieënhalf jaar bleek plakken. Daarna was de rechtspoot ook nog actief bij Cardiff City (Wales), Club Brugge (België), nogmaals ADO en NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen