Giroud landt in Italië en is bijna speler van AC Milan

15 juli 2021, 21:16

Olivier Giroud zet naar alle waarschijnlijkheid zijn loopbaan voort bij AC Milan. De 34-jarige Franse aanvaller van Chelsea is donderdag in Milaan geland om zijn transfer af te ronden. Als Giroud de medische keuring doorstaat, kan hij zijn handtekening zetten onder een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Milan betaalt Chelsea één miljoen euro voor de komst van Giroud, zo melden Italiaanse media. De transfersom kan door bonussen nog met een extra miljoen oplopen. De Italiaanse club dacht Giroud aanvankelijk transfervrij over te nemen van Chelsea, daar de Franse aanvaller beschikte over een aflopend contract. De Londense besloot echter een eenzijdige optie te lichten, waardoor Giroud nu nog tot volgend jaar zomer vastligt op Stamford Bridge.

Nu, na weken onderhandelen, hebben de clubs overeenstemming bereikt over de transfervoorwaarden. Wordt de deal afgerond, dan neemt Giroud na negen seizoenen afscheid van de Premier League. De Fransman speelde tussen 2012 en 2018 voor Arsenal en daarna voor Chelsea, waar hij nooit een vaste waarde werd. Vorig seizoen kwam hij tot zeventien competitie-optredens, waarin hij goed was voor vier doelpunten.

Hernández

Waar Milan op het punt staat Giroud vast te leggen, wordt er getrokken aan Theo Hernández. De in Italië opgebloeide linkervleugelverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain, dat zich deze transferperiode slagvaardig toont. De Parijzenaars legden al Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi, Sergio Ramos en Gianluigi Donnarumma vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen