Ajax was twijfelende Sulemana zat en blies de deal zelf af

15 juli 2021, 19:30

Ajax gaat definitief niet in zee met Kamaldeen Sulemana, bevestigen De Telegraaf en Voetbal International. De Amsterdammers hebben zelf de stekker uit de deal getrokken nadat de negentienjarige Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland om meer bedenktijd vroeg.

Alleen de medische keuring stond een overgang van Sulemana naar Ajax nog in de weg. De Amsterdammers hadden overeenstemming bereikt met Nordsjaelland over een transfersom van ongeveer zestien miljoen euro en waren ook persoonlijk akkoord met de speler. In afwachting van de medische keuring verbleef Sulemana in het Amsterdamse Jaz-hotel, waar hij toch weer ging twijfelen.

Toen Sulemana door de interesse van Stade Rennes vroeg om uitstel van de medische keuring, besloot Ajax de deal af te blazen. In Frankrijk zal de Ghanees zeker zijn van een basisplaats, een garantie die hij naar verluidt ook in Amsterdam wilde. 'De concurrentie wilde Sulemana niet aangaan, terwijl Ajax geen 16 miljoen wil uitgeven aan een twijfelaar', vat De Telegraaf het samen.

L'Equipe kwam eerder op de dag met de primeur dat er een onverwachte wending heeft plaatsgevonden in de Sulemana-soap. De aanvaller zal volgens de Franse sportkrant spoedig naar Bretagne afreizen voor die medische keuring. Mogelijk vindt die deze vrijdag al plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen