Feyenoord dicht bij komst Jahanbakhsh: "We moeten nog iets doen"

15 juli 2021, 16:12

Feyenoord heeft goede hoop op de komst van Alireza Jahanbakhsh. Hoewel de deal nog niet rond is, gaat men er in Rotterdam van uit dat 27-jarige aanvaller van Brighton & Hove Albion de opvolger van Steven Berghuis wordt.

De komst van Jahanbakhsh leek lange tijd onhaalbaar voor Feyenoord. Maar dankzij de miljoenen die de Rotterdammers verdienen aan de verkoop van Berghuis en het feit dat de aanvaller in Engeland overbodig is verklaard, kan er alsnog een deal worden gesloten met Brighton.

Als de laatste plooien worden gladgestreken, tekent Jahanbakhsh binnenkort een meerjarig contract in De Kuip. Om de overgang mogelijk te maken, levert de voormalig speler van NEC en AZ behoorlijk wat salaris in. "We zijn op de goede weg, we moeten nog iets doen, maar we zijn optimistisch", laat technisch directeur Frank Arnesen aan het Algemeen Dagblad weten.

Mogelijk kan Feyenoord de komst van Jahanbaksh pas afronden als Berghuis definitief is verkocht aan Ajax. Het is geen geheim dat de 29-jarige aanvaller zijn loopbaan voortzet bij de aartsrivaal, maar het nieuws is nog niet officieel bevestigd door de betrokken partijen. Met de overgang van Berghuis zal 6,5 miljoen euro gemoeid gaan, inclusief bonussen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen