Moeizame voorbereiding bij Fortuna Sittard: Ook Semedo valt weg

15 juli 2021, 15:22

Fortuna Sittard heeft donderdagmiddag blessurenieuws naar buiten moeten brengen. Lisandro Semedo zal de komende maanden niets kunnen betekenen voor de nummer elf van het vorige Eredivisie-seizoen. De aanvaller moet herstellen van een enkelblessure, die hij opliep tijdens de training.

De Portugees met Kaapverdische voetbalnationaliteit is inmiddels al geopereerd aan zijn kwetsuur, maar hij staat nog zeker meerdere maanden aan de kant voor hij weer helemaal fit is. Hoe lang hij precies moet toekijken, is vooralsnog moeilijk in te schatten. Het is een hard gelach voor Semedo, die vorig seizoen een van de smaakmakers was in Zuid-Limburg.

In de afgelopen voetbaljaargang miste de buitenspeler niet één competitieduel voor Fortuna. Hij was in 34 wedstrijden goed voor negen doelpunten en vijf assists. De aanvaller speelde in 2018 al voor de Limburgers en promoveerde toen naar het hoogste niveau. Daarna werd hij verhuurd aan het Griekse OFI Kreta, maar dat werd geen succes. Vorig jaar keerde hij terug bij de Eredivisionist.

Lees ook: Carrière Fortunees Rienstra onzeker na hartafwijking

De blessure van Semedo is niet de enige tegenvaller voor Sjors Ultee en zijn mannen. 'Fortuna Sittard heeft de eerste weken van de voorbereiding nog niet de wind in de rug', concludeert de club dan ook op de officiële website. Ben Rienstra moest onlangs al een stap terugzetten wegens hartonderzoeken en de oefenduels met MVV en OH Leuven werden al afgelast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen