Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fledderus hoopt Robben te behouden voor FC Groningen

Fledderus hoopt Robben te behouden voor FC Groningen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juli 2021 – Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen vindt de beslissing van Arjen Robben om te stoppen met voetballen heel jammer, maar respecteert de keuze van de aanvoerder. Hij is vooral lovend over de aanvaller, die afgelopen seizoen terugkeerde in de Euroborg.

"Het was algemeen bekend dat wij heel graag wilden dat Arjen er nog een jaar aan zou vastknopen, maar we hebben óók gezegd dat we iedere beslissing van hem waarderen en respecteren. Wij zijn Arjen vooral heel dankbaar dat hij vorig jaar de stap heeft gezet om zijn comeback te maken bij FC Groningen. Wat die beslissing voor de club heeft betekend, is uniek", vertelt de beleidsbepaler via de officiële clubkanalen.

Lees ook: Robben licht toe: 'Beslissing eerlijk en realistisch'

"Het laat de ongelooflijke betrokkenheid bij FC Groningen zien en zijn clubliefde. Dat is voor een speler met zijn staat van dienst ongekend. Zijn aanwezigheid en invloed was op en buiten het veld van onschatbare waarde", vervolgt Fledderus, die duidelijk is: hij hoopt dat Robben aan de club verbonden kan blijven. "Wij hebben hem aangeboden in een rol binnen de club actief te blijven, in welke functie dan ook. Arjen heeft aangegeven eerst vakantie te willen vieren met zijn gezin en even afstand te nemen van het voetbal. Daarna zal er ongetwijfeld een moment komen waarop wij weer eens met elkaar aan tafel schuiven."

Bekijk ook: Voetballerij reageert op 'definitief' voetbalpensioen Robben

De club hoopt nog op een mooi afscheid van de clubman, die ook voor PSV, Chelsea FC, Real Madrid en Bayern München in actie kwam. "Wij willen het beëindigen van zijn actieve voetbalcarrière ook niet geruisloos laten verlopen en zullen gaan kijken naar een moment waarop supporters en sponsors van de club in ons stadion afscheid kunnen nemen van Robben als speler", besluit Fledderus.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd