'Ook Kluivert maakt overstap naar Franse competitie'

15 juli 2021, 12:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nieuwe bestemming van Justin Kluivert is bekend. De aanvaller van AS Roma speelt komend seizoen voor OGC Nice, dat woensdag de komst van Calvin Stengs afrondde. De onderhandelingen tussen Nice, waar ook Kasper Dolberg speelt, en Roma zitten in een afrondende fase.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de zeer betrouwbare transferexpert zullen Nice en Roma tot een akkoord komen. Kluivert speelde vorig seizoen op huurbasis voor RB Leipzig, maar de Duitsers maakten geen gebruik van de optie tot koop. Terug bij Roma veranderde het perspectief niet voor Kluivert, die in Rome nog een tweejarig contract heeft. José Mourinho, de kersverse coach van de Romeinen, hield hem buiten de 27-koppige selectie voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met de aanstaande komst van Kluivert, neemt de Nederlandse enclave aan de Côte d'Azur binnen een paar dagen flink toe. Stengs zette gisteren zijn handtekening onder een vijfjarig contract. Sowieso spelen er steeds meer Nederlanders in de Franse competitie. Georginio Wijaldum verruilde recent Liverpool voor Paris Saint-Germain, Sven Botman staat onder contract bij Lille en Sierhuis speelt bij Reims. Mogelijk dat AZ'er Teun Koopmeiners verhuist naar Stade Rennes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen