Pérez noemt Del Bosque 'een dwaas', Real voelt zich gechanteerd

15 juli 2021, 11:42

Opnieuw zijn audiofragmenten van Florentino Pérez uitgelekt. In de nieuwe clips moet Vicente Del Bosque het ontgelden bij de voorzitter van Real Madrid. Deze fragmenten zijn opnieuw afkomstig van El Confidencial. 'Del Bosque is de grootste leugen die ik ooit in mijn leven gezien heb', aldus de Real-preses in 2006.

Pérez zit flink in de penarie. Deze week lekten diverse fragmenten uit waarin de voorzitter gehakt maakt van Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Raul en José Mourinho. Daarbij blijft het niet, want in de meest recente uitgelekte opnames veegt Pérez de vloer aan met Del Bosque - tussen 1999 en 2003 trainer van Real. Ook deze uitspraken zou Pérez gedaan hebben in 2006.

Lees meer: Pérez kraakt in nieuwe tape 'idioot' Ronaldo en Mourinho

'Hij weet niet hoe hij moet coachen, hij weet ook niets van tactiek. Hij is een dwaas. Niemand wil hem, omdat ze weten dat hij geen goede coach is. Hij is de grootste leugen die ik ooit in mijn leven gezien heb', zegt Pérez over Del Bosque, die een paar jaar later als bondscoach van Spanje het WK 2010 en het EK 2012 won.

Real heeft na de zoveelste onthulling op Twitter van zich laten horen. In een opmerkelijke tweet wijst de club naar José Antonio Abellán, de journalist die volgens Real de kwade genius is achter de fragmenten. Volgens Pérez heeft Abellan de gesprekken opgenomen en wil hij deze opnames al jarenlang verkopen.

'In het programma El Transistor van Onda Cero wordt onthuld dat Abellán in 2011 een ontmoeting had met de vice-president van Real Madrid, Eduardo Fernandez de Blaz. In een restaurant chanteerde hij hem door tien miljoen euro te vragen om illegale en gemanipuleerde audio-opnames te laten verdwijnen', twittert Real donderdagochtend.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen