Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Van Dijk-route Veerman? Gerrard aast op middenvelder'

'Van Dijk-route Veerman? Gerrard aast op middenvelder'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juli 2021 – De interesse voor Joey Veerman begint steeds meer op gang te komen. De middenvelder werd al serieus gevolgd door het Italiaanse Hellas Verona, maar inmiddels is ook Schotland een optie geworden. Landskampioen Rangers FC heeft wel oren naar de Volendammer.

Hellas Verona wilde 5,5 miljoen euro betalen voor de middenvelder, maar sc Heerenveen aast op tien miljoen euro. De Schotten denken aan een miljoen minder dan de Italianen, meldt De Telegraaf. Veerman liet zich al eerder kritisch uit over de vraagprijs die zijn werkgever hanteert, maar het heeft de houding van de Friezen niet veranderd. Het is dus de vraag of de clubs tot elkaar kunnen komen de komende weken.

Lees ook: Teleurgestelde Joey Veerman: "Vraagprijs is gekkigheid"

Hoewel de Italiaanse competitie een stuk interessanter klinkt dan de Schotse, kan ook dat een mooie stap zijn voor Veerman. Rangers wordt namelijk geleid door voormalig top-middenvelder Steven Gerrard. Het kan een overstap naar Glasgow interessant maken voor de Volendammers, die afgelopen zomer nog voor vier jaar bijtekende in het Abe Lenstra Stadion. Het is meteen de reden waarom Heerenveen zo hoog in de boom kan zitten: ook na deze transferperiode ligt hij nog voor jaren vast.

'Rangers-coach Steven Gerrard ziet het helemaal zitten in de jonge Volendammer. De voormalige vedette en oud-aanvoerder van Liverpool speelde op dezelfde positie als Veerman en denkt hem goed te kunnen helpen met zijn verdere ontwikkeling', valt te lezen in de ochtendkrant. 'Gerrard denkt dat hij in Glasgow juist wel nog een stap kan maken. Er zijn meer spelers van Nederlandse subtoppers naar de Schotse topclubs gekomen om zo de sprong naar de Premier League te maken. Virgil van Dijk is het grootste voorbeeld.' Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd