Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mexico komt valse start te boven en wint overtuigend op Gold Cup

Mexico komt valse start te boven en wint overtuigend op Gold Cup

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juli 2021 – Mexico heeft vannacht goede zaken gedaan in de groepsfase van de Gold Cup. Nadat de titelverdediger de eerste wedstrijd teleurstellend gelijkspeelde tegen Trinidad & Tobago (0-0) werd nu wel gewonnen: Guatemala werd met 0-3 verslagen.

Mexico moest het stellen zonder Hirving Lozano, die tijdens een eerste wedstrijd op het toernooi hard tegen een doelman Marvin Phillip. De voormalig PSV-aanvaller is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, maar kon niet meespelen. Ajacied Edson Álvarez en PSV'er Érick Gutiérrez begonnen beiden wel in de basis. Zij moesten ongeveer dertig minuten wachten voor ze voor het eerst konden juichen voor Monterrey-spits Funes Mori. Hij kreeg de bal in het strafschopgebied, kapte naar binnen en schoot de bal via de binnenkant van de paal tegen de touwen.

Nog voor rust leek de wedstrijd al beslist. De Mexicanen waren de gehele wedstrijd heer en meester en dat zorgde voor tien minuten na rust voor een grotere marge. PSV'er Gutiérrez ging in het strafschopgebied van de tegenstander de combinatie aan met Pineda, die op zijn beurt Funes Mori bediende. Hij maakte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Een hattrick voor de spits zat er niet in, maar Mexico maakte nog wel een derde treffer. Luis Rodriguez had vanaf de rechterflank een afgemeten voorzet in huis op Orbelin Pineda, die bij de tweede paal scoorde met een harde kopbal.

Door de overwinning komt Mexico op vier punten na twee duels. El Salvador staat met zes punten na twee duels bovenaan in de groep, maar die landen moeten nog tegen elkaar spelen. Mochten de Mexicanen dat onderonsje winnen, dan gaan ze 'gewoon' als groepshoofd door. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd