PSV wint nipt tijdens laatste test voor Galatasaray-tweeluik

14 juli 2021, 22:08

PSV heeft de laatste oefenwedstrijd voor het tweeluik tegen Galatasaray winnend afgesloten. Tegen het PAOK kwamen de Eindhovenaren - toegejuicht door 20.000 supporters - tot veel kansen, maar bleef de schade voor de Grieken uiteindelijk beperkt. Noni Madueke maakte de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.

Met nog slechts een week tot de eerste voorronde Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray begint PSV van alle Nederlandse ploegen het vroegst aan het nieuwe seizoen. De basiself tegen PAOK leek dan ook al behoorlijk op de elf die waarschijnlijk ook die wedstrijd aan de aftrap zullen staan. Phillipp Mwene en Yorbe Vertessen waren wat dat betreft de grootste verrassingen in de opstelling, terwijl Pablo Rosario nog altijd ontbrak wegens een blessure.

Met die elf was PSV vrijwel negentig minuten lang de dominerende partij. Al vanaf het begin kreeg het veel kansen, waarbij vooral Vertessen nog wat scherpte voor het doel miste. Die scherpte was er bij Noni Madueke wel. Nadat de keeper een afstandsschot van Marco van Ginkel nog kon pareren, schoot hij uit de rebound wel raak. Het zou uiteindelijk de enige van de vele kansen van PSV blijken die ook benut werd.

Opmerkelijk was dat PSV na rust met een vrijwel volledig nieuwe basiself speelde. Onder meer Mohamed Ihattaren kwam in de ploeg en liet enkele fraaie dingen zien. Ook na rust kwamen de Eindhovenaren echter niet tot een tweede treffer. Het bleef 1-0 en PSV kan zich nu opmaken voor het echte werk. Volgende week wacht woensdagavond om 21:00 uur de thuiswedstrijd tegen Galatasaray.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen