'Bijzondere ruildeal tussen Barça en Atlético toch dichtbij'

14 juli 2021, 20:11

FC Barcelona en Atlético Madrid lijken dicht bij een bijzondere ruildeal. Saúl Ñíguez zou daarbij de overstap maken naar de ploeg van Ronald Koeman, terwijl Antoine Griezmann terugkeert naar zijn oude club. Beide spelers zouden al akkoord zijn over de ruil.

Dat meldde transferexpert Fabrizio Romano. Hij sprak van vergevorderde gesprekken tussen beide clubs, terwijl de spelers al groen licht hebben gegeven. De momenteel lopende onderhandelingen gaan over een eventuele transfersom. Barcelona zou naast Saúl ook graag een geldbedrag ontvangen in ruil voor Griezmann.

Het Spaanse Marca berichtte een dag eerder al over een mogelijke deal rond Griezmann. Barça zou toen een ruil voor João Felix hebben voorgesteld. Atlético sloeg dat bod naar verluidt af, waarna het zelf met Saúl op de proppen kwam. De krant schreef dat de Catalanen zelf die deal juist niet zagen zitten, maar daar lijkt dus verandering in te zijn gekomen.

Een vertrek van Griezmann past voor Barça in de plannen om salaris vrij te maken voor het behouden van Lionel Messi. De Franse aanvaller is immers grootverdiener in Camp Nou. Daartegenover heeft de club na het afketsen van de transfer van Georginio Wijnaldum en het gedoe rond Ilaix Moriba een middenvelder nodig, waarbij Saúl dus de uitkomst zou kunnen zijn. De 26-jarige Spanjaard staat overigens ook nog altijd in de belangstelling van Liverpool en Chelsea, die hopen toe te kunnen slaan als de deal tussen Barça en Atlético afketst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen