Tweede pijnlijke nederlaag op rij voor Van Bommel

14 juli 2021, 18:04

De voorbereiding van Mark van Bommel bij zijn nieuwe club VfL Wolfsburg loopt nog niet bepaald op rolletjes. Na een 0-3 nederlaag tegen Hansa Rostock werd woensdag opnieuw verloren van een ploeg uit de 2. Bundesliga. Dit keer was Holstein Kiel met 0-1 te sterk.

Van Bommel was streng na 0-3 nederlaag tegen Hansa Rostock. Hij verweet zijn ploeg - met name de ervaren spelers - een gebrek aan inzet en niveau. Toch bleken die woorden nog niet helemaal aangekomen. De ploeg stond met veel andere namen op het veld, maar ook deze elf konden geen vuist maken tegen Holstein Kiel, vorig seizoen de nummer drie van de 2. Bundesliga.

Het was middenvelder Alexander Mühling die na een uur spelen voor de enige treffer van de wedstrijd zorgde. Overigens was Wout Weghorst er aan de kant van Wolfsburg nog niet bij. De spits geniet nog altijd van zijn vakantie na het EK met Oranje.

Een pijnlijke start dus voor Van Bommel, die met Wolfsburg twee van de drie oefenwedstrijden verloor. Op 8 augustus moet het beter; dan trapt de club het seizoen af met een bekerwedstrijd tegen Preußen Münster. Een week later begint het aan de Bundesliga en ook komt Wolfsburg dit seizoen uit in de Champions League. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen