'Her en der is buiten de club irritatie over besluiteloosheid Robben'

14 juli 2021, 16:06

Nog een maand en dan begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie, maar Arjen Robben heeft nog altijd geen knoop doorgehakt over zijn toekomst. Terwijl Danny Buijs de selectie van FC Groningen klaarstoomt voor de competitiestart, is de 37-jarige Robben nog niet op het trainingsveld verschenen. Het Algemeen Dagblad merkt dat er 'her en der buiten de club' lichte irritatie is over de besluiteloosheid van de speler.

Groningen begint op 15 augustus het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Cambuur. Nu Robben de eerste weken van de voorbereiding heeft gemist, lijkt de kans klein dat hij op tijd volledig fit zal zijn voor de wedstrijd in Leeuwarden. Dat is natuurlijk alleen relevant als Robben besluit nog één seizoen aan zijn rijke voetbalcarrière vast te plakken.

Of dat gaat gebeuren, is nog maar de vraag. Robben baarde een maand geleden opzien door een half uur mee te spelen met Groningen Onder-18, maar zijn invalbeurt kreeg geen vervolg op het trainingsveld. Robben houdt vooralsnog zijn kaken stijf op elkaar over zijn toekomst, mogelijk omdat hij simpelweg nog steeds niet weet wat hij wil. Groningen zit ondertussen in de wachtkamer, daar Robben de enige is die bepaalt of hij doorgaat.

Volgens het AD zal Robben in zijn besluit meewegen dat het afgelopen jaar niet is verlopen zoals gehoopt. Niet alleen omdat hij het overgrote deel van het seizoen geblesseerd was, maar ook omdat er vanwege de pandemie vooral in lege stadions werd gespeeld. Robben droomt ervan om in een uitverkochte Euroborg te voetballen. En zoals dat nu lijkt, is dat aan het begin van het seizoen mogelijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen