'Ajax wil Berghuis dit weekend keuren; maandag eerste training'

13 juli 2021, 23:50   Bijgewerkt: 14 juli 2021, 07:18

Dat Steven Berghuis de pikante overstap maakt van Feyenoord naar Ajax is inmiddels geen geheim meer, maar de vraag is nog wel wanneer de transfer officieel wordt bevestigd door de clubs. Dat kan zomaar eens dit weekend gebeuren, vertelt Valentijn Driessen.

De journalist van De Telegraaf meldt bij De Oranjezomer dat de Amsterdamse club dit weekend de medische keuring wil doen van Berghuis. Feyenoord en Ajax zijn akkoord over een transfer van de aanvaller en een medische keuring is dus ook aanstaande. Als die succesvol wordt afgerond, staat echt niets meer een overstap in de weg. Ajax moet naar verluidt een transfersom van 5 betalen aan de Rotterdammers, plus één miljoen aan bonussen.

De keuring kon niet eerder plaatsvinden, omdat de international van Oranje nog geniet van zijn vakantie na het Europees kampioenschap. "Ik meen dat hij donderdagavond of vrijdag terugkomt en dan verwachten ze hem in het weekend te gaan keuren. Dan kan hij maandag aansluiten bij de training. Dat is een beetje het scenario wat iedereen voor ogen heeft", aldus Driessen. 

Berghuis moet een van de nieuwe aanvallers worden, maar L'Équipe meldde dinsdagavond dat Kamaldeen Sulemana ook op weg is naar Amsterdam voor de medische keuring. De aanvaller van FC Nordsjælland wordt al maanden gelinkt aan Ajax, maar nu lijkt een transfer aanstaande. Daarmee heeft Marc Overmars zijn twee gewenste versterkingen voor de aanval binnen. Het betekent dat David Neres voor een goed bod mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen