'Bazoer ziet geïnteresseerde club afhaken door star Vitesse'

13 juli 2021, 22:08

Vitesse moet dit seizoen vroeg pieken, aangezien de ploeg aantreedt in de derde kwalificatieronde van de Conference League. De vraag is of Riechedley Bazoer daar nog bij is, maar de kans lijkt klein. Dat ondanks de starre houding van de Arnhemse club.

Olympique Marseille is serieus geïnteresseerd in de middenvelder annex verdediger, die afgelopen seizoen een van de revelaties was in de Eredivisie. Bazoer gaf zelf al aan dat hij graag een stap wil maken deze zomer en Vitesse zegde toe om mee te werken, maar tot dusver is dat niet het geval. De Franse subtopper deed al een bod van vier miljoen euro, maar dat werd door technisch directeur Johannes Spors niet geaccepteerd. 

Bazoer is nu teleurgesteld dat het avontuur bij Marseille niet door dreigt te gaan, valt te lezen bij Voetbal International. De Arnhemmers willen veel meer dan vier miljoen euro, maar de Franse club wil niet meer betalen en gaat dus op zoek naar een alternatief voor de Nederlander. Eerder al gaf Spors aan dat Bazoer en Tannane tot en met de eerste week van augustus de tijd krijgen om een transfer te realiseren.

Die deadline wekte ook al ergernis bij het kamp-Bazoer, aangezien de transferperiode tot 31 augustus loopt. Mogelijk blijft de voetballer daardoor noodgedwongen bij Vitesse en loopt hij volgende zomer transfervrij de deur uit bij het GelreDome.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen